Oglindă cu LED | AMELIA

1.175,00 Lei 1.075,00 Lei
La comanda
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OG002 Ai nevoie de ajutor? 0758674536
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Oglinda  AMELIA este o oglindă cu iluminare LED frontală, pe perimetru și iluminare LED ambientală perimetrală, decorativă. Iluminarea frontala are forma unei fâșii cu colțurile interioare si exterioare de 90o. Banda LED exterioară este protejată de umiditate și praf, de o fâșie de plastic cu grad ridicat de dispersie, generând o lumină ambientală, uniformă pe perete. Marginea oglinzii este sablată, obținandu-se o fâșie mată, semitransparentă, care amplifică dispersia luminii ambientale. Acest model de oglindă crează o atmosferă caldă și armonioasă, fie ea instalată în camera de baie, dormitor, hol, living, camera dressing sau la masa de make-up.

Oglinzile LED:

 • MIROX 3G
 • Eficiente energetic
 • Sigure
 • Durabile
 • Ecologice
 • Iluminate uniform, indiferent de formă și design-ul acesteia (900 lumen/m)

Dimensiunile oglinzilor

La plasarea comenzii, alegeți înălțimea și lățimea dorită. Pentru mărimile standard aveți opțiunea maximă pentru înălțimea 1100 mm și lățimea maximă 1400 mm*.

Caracteristici tehnice

Intreaga construcție, împreună cu fața oglinzii, are 25 mm, sticla fiind de 4 mm, obținându-se un spațiu minimal dintre fața oglinzii și perete. Carcasa din plastic ascunde orice detaliu tehnic, garantând siguranța funcționării întregului sistem, protejând de umezeală, praf și accesul copiilor. În carcasă este incorporată bara de fixare din aluminiu, pentru montarea oglinzii**. Cablul de conectare la rețea se află în spate.

!!! Din cauza că acest model de oglindă, are banda LED pe partea exterioară a carcasei, instalarea întrerupătorului mecanic sau senzorului de mișcare, nu este posibilă. Vă recomandăm să optați pentru butonul touch sau să prevedeți obligatoriu un întrerupător de perete pentru oglinda.

Opțiuni suplimentare:

Atunci când comandați o oglindă, puteți alege una sau mai multe opțiuni suplimentare:

 • Sistem de conectare*** – pentru oglinzile cu iluminare ambientală este posibilă instalarea butonului touch sau butonului toch dublu pe fața oglinzii. Butonul touch dublu este recomandat să fie instalat atunci când optați și pentru dezaburire.
 • Sistem de dezaburire – opțiune necesară pentru oglinzile ce se instalează în camerele de baie cu grad ridicat de umiditate. Păstrează fața oglinzii uscată, protejând-o de formarea condensului.
 • Temperatura de culoare a luminii – de bază, acest model are lumina de 6000K (neutră). În dependență de preferințele Dumneavoastră, de nivelul de iluminare în spațiul unde va fi montată oglinda, puteți alege lumina de temperatură 4000K(caldă).

Montare și conectare

Designul oglinzii a fost conceput astfel încât să faciliteze cât mai mult posibil instalarea acesteia.
Pașii de montare:
1. Stabiliți înălțimea în funcție de dimensiunile oglinzii și spațiul unde va fi amplasată.
2. Măsurați dimensiunea barei de fixare și marcați distanța necesară pentru fixarea șuruburilor în perete. Aveți grijă să fie fixate pe linie orizontală dreaptă.
3. Fixați diblurile și șuruburile în perete. Acestea vin în set cu oglinda.
4. Atârnați oglinda pe șuruburi.
5. Conectați firul electric la rețea. Cablul oglinzii are prevăzută o mufă de conectare.

*Atenție! În cazul unei oglinzi cu dimensiuni ce depașesc mărimile standard, vă rugăm să ne contactați! Putem realiza oglinzi de dimensiuni, ce depasesc cele indicate.

**Atentie! Standard bara de fixare din spatele oglinzii este instalată orizontal corespunzător modelului prezentat. În cazul când intenționați să montați oglinda altfel decat presupune design-ul acesteia, vă rugăm să ne contactați. Vom instala bara de fixare în poziția necesară.

***Atentie! La pornirea iluminării LED, există o întârziere de 1-3 secunde între momentul apăsării întrerupătorului și momentul în care lumina se aprinde. Acest decalaj este firesc pentru tehnologia LED-urilor, și este proiectat să protejeze de supraîncărcare, în momentul pornirii, sursa de alimentare incorporată. Vă rugăm să rețineți acest fapt, mai ales în conectarea oglinzilor cu buton touch. Așteptați câteva secunde până se aprinde lumina, evitând apăsarea repetată.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 8:00 - 17:00

0758674536 office@cozynest.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!