Oglindă LED | HELLEN

845,00 Lei 745,00 Lei
Dimensiuni:
La comanda
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OG0071 Ai nevoie de ajutor? 0758674536
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Oglinda HELLEN este o oglindă cu iluminare LED frontală. Desenul avangardist reprezintă o soluție proaspătă pentru romanticii moderni. În fabricarea oglinzilor am utilizat tehnologii ce permit să vă oferim un produs care dispersează o lumină uniformă, densă și puternică.

Design-ul acestui model cucerește prin lejeritatea sa, imitând o revărsare de lumină. Oglinda HELLEN poate fi instalată în baie, holuri, livinguri, dormitoare, spații comerciale.

Oglinzile LED:

 • MIROX 3G
 • Eficiente energetic
 • Sigure
 • Durabile
 • Ecologice
 • Iluminate uniform, indiferent de forma si design-ul acesteia (900 lumen/m)

Dimensiunile oglinzilor

La plasarea comenzii, alegeți înălțimea și lățimea dorită. Pentru mărimile standard aveți opțiunea maximă pentru înălțimea 1100 mm si lătimea maximă 1400 mm*.

Caracteristici tehnice

Întreaga construcție, împreună cu fața oglinzii, are 25 mm, sticla fiind de 4 mm, obținându-se un spațiu minimal dintre fața oglinzii și perete. Carcasa din plastic ascunde orice detaliu tehnic, garantând siguranța funcționării întregului sistem, protejându-ul de umezeală, praf și accesul copiilor. În carcasă este incorporată bara de fixare din aluminiu, pentru montarea oglinzii**. Cablul de conectare la rețea electrică se află în spate. Oglinda este dotata cu întrerupător mecanic.

Opțiuni suplimentare:

Atunci cand comandati o oglinda, puteti alege una sau mai multe optiuni suplimentare:

 • Sistem de conectare*** – standard, acest model are intrerupator mecanic, poziționat în partea stângă, lateral. La dorință puteți opta pentru buton touch, buton touch dublu sau senzor de mișcare. Recomandăm instalarea butonului touch dublu atunci când optați pentru sistemul de dezaburire.
 • Sistem de dezaburire – opțiune necesară pentru oglinzile ce se instalează în camerele de baie cu grad ridicat de umiditate. Păstrează fața oglinzii uscată, protejând-o de formarea condensului.
 • Iluminare suplimentară – poate fi instalată pe partea de SUS și/sau JOS sau STÂNGA/DREAPTA a ramei, ca decor suplimentar. Alegeți în opțiuni varianta dorită.
 • Temperatura de culoare a luminii – de bază, acest model are lumina de 6000K (neutră). În dependență de preferințele Dumneavoastră, de nivelul de iluminare în spațiul unde va fi montată oglinda, puteți alege lumina de temperatura 4000K (caldă).
 • Ramă de inox – este un element decorativ, care înlocuiește partea laterală a carcasei din spatele oglinzii.

       !!! Instalarea ramei de inox nu permite instalarea butonului mecanic, senzorului de mișcare și a iluminării suplimentare.

Montare si conectare

Designul oglinzii a fost conceput astfel încât sa faciliteze cât mai mult posibil instalarea acesteia.
Pașii de montare:
1. Stabiliți înălțimea în funcție de dimensiunile oglinzii și spațiul unde va fi amplasată.
2. Măsurați dimensiunea barei de fixare și marcați distanța necesară pentru fixarea șuruburilor în perte. Aveți grijă să fie fixate pe linie orizontală dreaptă.
3. Fixați diblurile și șuruburile în perete. Acestea vin în set cu oglinda.
4. Atârnați oglinda pe șuruburi.
5. Conectați firul electric la rețea. Cablul oglinzii are prevazută o mufă de conectare.

*Atenție! În cazul în care doriți o oglindă de dimensiuni ce depășesc mărimile standard, vă rugăm să ne contactați! Putem realiza oglinzi de dimensiuni, ce depașesc cele indicate.

**Atenție! Standard bara de fixare din spatele oglinzii este instalată orizontal corespunzător modelului prezentat. În cazul când intenționați să montați oglinda altfel decât presupune design-ul acesteia, vă rugăm să ne contactați. Vom instala bara de de fixare în poziția necesară.

***Atenție! La pornirea iluminării LED, există o întârziere de 1-3 secunde între momentul apăsării întrerupătorului și momentul în care lumina se aprinde. Acest decalaj este firesc pentru tehnologia LED-urilor, și este proiectat să protejeze de supraîncărcare, în momentul pornirii, sursa de alimentare încorporată.

Vă rugăm să rețineți acest fapt, mai ales în conectarea oglinzilor cu buton touch. Așteptați câteva secunde până se aprinde lumina, evitând apăsarea repetată.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 8:00 - 17:00

0758674536 office@cozynest.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!